Alfa Laval

Alfa Laval

Alfa Laval AB är ett svenskt företag, grundat 1883 av Gustaf de Laval och Oscar Lamm. Företaget, som började med separation av lösningar, sysslar nu med produktion av specialiserade produkter och lösningar för tung industri. Produkterna används för att värma, kyla, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har sitt huvudkontor i Lund, Sverige och har dotterbolag i över 35 länder runt om i världen. Alfa Laval är ett tungindustriföretag som fokuserar på storskaliga verksamheter, såsom marin-, energi- och livsmedelsindustrin. European Electronics lager och levererar Alfa Lavals produkter, högsta kvalitet med garanti och snabb leverans.

Alfa Laval tillverkar ventiler, pumpar, värmeväxlare, förångare, destillerare, oljeavskiljare, filter och all annan hårdvara som är avgörande för driften av ett fartygs maskinrum. Från och med 2011 konsoliderade Alfa Laval sina divisioner Marine, Offshore och Diesel till en division, Marine & Diesel, i ett försök att förenkla logistiken och administrationen av dess marina vingar.

Besök hemsida
Nytt lager kommer snart; kontakta oss om du behöver hjälp.
Produkter & Expertis
Vi får din produktionsoperation köra effektivt
Massivt produktsortiment
Tusentals produkter i lager, väntar på att skicka
Lita på & Erfarenhet
Vi är betroda av tusentals varumärken & företag
Tala med oss ​​- vi väntar på ditt samtal
Tala med europeiska elektronik om dina elektroniska delbehov - +44 (0) 1782 821 253
Ring oss: +44 (0) 1782 821 253