Wika

Wika

WIKA är ett tyskt företag som grundades 1946 och har sitt huvudkontor i Klingenberg och har etablerat sig som en ledande leverantör inom tryck- och temperaturmätning. 1994 fick WIKAs engagemang för högkvalitativa standarder det certifiering enligt DIN ISO 9001 av den tyska föreningen för certifiering av kvalitetsledningssystem (DQS).

På sitt 50-årsjubileum uppnådde WIKA globalt erkännande som den främsta leverantören för mekaniska tryck- och temperaturmätningslösningar. 1999 slutförde företaget byggandet av ett nytt sensorcenter, med 13 000 kvadratmeter produktionsyta för att klara dess tillväxtbana. Invigningen av denna anläggning markerade WIKA:s beredskap att möta kraven på obegränsad expansion. Dessutom inledde WIKA 2002 sina första KAIZEN-aktiviteter i produktionsområdena, vilket signalerade dess engagemang för ständiga förbättringar. European Electronics lagerför och levererar stolt Wika-produkter, vilket garanterar högsta kvalitet, backas upp av garanti och säkerställer snabb leverans.

WIKAs produktportfölj omfattar cirka 800 tryck- och temperaturmätningslösningar, tillgängliga i tusentals varianter. Med mätområden som sträcker sig från vakuum till 15 000 bar kan WIKA-produkterna noggrant mäta och visa temperaturer från minus 250 till plus 1800 grader Celsius.

Besök hemsida
Nytt lager kommer snart; kontakta oss om du behöver hjälp.
Produkter & Expertis
Vi får din produktionsoperation köra effektivt
Massivt produktsortiment
Tusentals produkter i lager, väntar på att skicka
Lita på & Erfarenhet
Vi är betroda av tusentals varumärken & företag
Tala med oss ​​- vi väntar på ditt samtal
Tala med europeiska elektronik om dina elektroniska delbehov - +44 (0) 1782 821 253
Ring oss: +44 (0) 1782 821 253