Balluff

Balluff

Balluff (Balluff GMBH) grundades 1921 och har etablerat sig som en av de ledande sensortillverkarna i världen. Balluff har producerat innovativa avkänningslösningar för ett brett spektrum av branscher och applikationer. Balluffs stora erfarenhet av att skapa lösningar har gjort dem till ett av de mest respekterade företagen för att förbättra tillverkningsstandarder och effektivitet.

Balluff-produkter: sensorer, RFID, maskinvision och optisk identifiering, mänskliga maskingränssnitt (HMI), industriellt nätverk, programvara, systemlösningar och strömförsörjning.
European Electronics lagerför och levererar Balluff-produkter, högsta kvalitet med garanti och snabb leverans.

Balluff-produkter har vanliga applikationer inom objektdetektering, vätskesensorer, industriell RFID, linjär positionssensor och industriellt nätverk. Balluff-sensorer inkluderar närhet, fotoelektrisk, ultraljud, kapacitiv, tryck och magnetisk.

Balluff erbjuder ett högkvalitativt sortiment med enorm bandbredd: sensorer och system för positionsmätning, identifiering, objektdetektering, övervakning av processmedier och en omfattande portfölj för industriell bildbehandling. Ett matchande utbud av tillbehör ingår också i vårt erbjudande, liksom ett utomordentligt mångsidigt spektrum av nätverks- och anslutningsteknik för en högpresterande infrastruktur. På grundval av detta utvecklar vi omfattande automatiseringslösningar och följer dig steg för steg in i den digitala världen.

Besök hemsida
Visar 1 - 25 av 30,380
resultat per sida: 25 50 100 250
Visar 1 - 25 av 30,380
Produkter & Expertis
Vi får din produktionsoperation köra effektivt
Massivt produktsortiment
Tusentals produkter i lager, väntar på att skicka
Lita på & Erfarenhet
Vi är betroda av tusentals varumärken & företag
Tala med oss ​​- vi väntar på ditt samtal
Tala med europeiska elektronik om dina elektroniska delbehov - +44 (0) 1782 821 253
Ring oss: +44 (0) 1782 821 253