Sick

Sick

SICK baserat i Waldkirch, Tyskland och grundades 1946. SICK är en av världens ledande leverantörer av lösningar för sensorbaserade applikationer inom industrisektorn. Företaget är verksamt inom områdena fabriks- och logistikautomation och processautomation.
Företaget är särskilt känt för sina laserskannrar, som används som sensorer inom områdena anläggningsskydd (säkerhet), hamnar och robotteknik.
Fem LIDAR producerade av SICK användes för kortdistansdetektering på Stanley, den autonoma bilen som vann 2005 DARPA Grand Challenge; de kan ses på taket av fordonet.

SICK/IBEO LIDARs användes också för att undvika hinder, kartläggning och spårning av fotgängare, det autonoma fordonet som kom fyra i MAGIC 2010-tävlingen. SICK A har rankats bland Tysklands bästa arbetsgivare i flera år.
SICK tillhandahåller sensorintelligens och applikationslösningar som skapar den perfekta basen för att kontrollera processer säkert och effektivt, skydda individer från olyckor och förhindra skador på miljön. European Electronics lager och levererar SICK-produkter, högsta kvalitet med garanti och snabb leverans.

Företagets produktportfölj inkluderar fotoelektriska sensorer, ljusnät, induktiva, kapacitiva och magnetiska sensorer, opto-elektroniska skyddsanordningar, synsensorer, detekterings-, avstånds- och identifieringslösningar som streckkodsläsare och RFID-läsare, analysatorer för gas- och vätskeanalys också som gasflödesmätare.

Besök hemsida
Visar 1 - 25 av 39,061
resultat per sida: 25 50 100 250
Visar 1 - 25 av 39,061
Produkter & Expertis
Vi får din produktionsoperation köra effektivt
Massivt produktsortiment
Tusentals produkter i lager, väntar på att skicka
Lita på & Erfarenhet
Vi är betroda av tusentals varumärken & företag
Tala med oss ​​- vi väntar på ditt samtal
Tala med europeiska elektronik om dina elektroniska delbehov - +44 (0) 1782 821 253
Ring oss: +44 (0) 1782 821 253