Moeller

Moeller

Moeller är ett undermärke till Eaton. Från den 1 juli 2011, möts Moeller och Eaton, två av de äldsta och mest respekterade namnen inom elbranschen, till en Eaton, en global organisation som levererar lösningar som hjälper kunder att driva sina system mer produktivt och mer kostnadseffektivt.

Eaton är en ledande leverantör av komponenter för kommersiella och bostadsbyggnadsapplikationer och industriella kontroller för industriella utrustningstillämpningar.
Eatons elverksamhet är en global ledare inom kraftdistribution, kraftkvalitet, kontroll och automation samt övervakning av produkter och tjänster. Eatons globala serier av elektriska produkter, inklusive Cutler-Hammer, Moeller, Powerware, Holec, MEM och Santak tillhandahåller kunddrivna lösningar för att tillgodose behoven av kraftsystem i datacentret, industri, institution, offentlig sektor, allmännytta, kommersiell, bostäder, IT, affärskritiska, alternativ energi och OEM-marknader över hela världen.

Moeller produkter; Reläer, kontaktorer, startmotorer, timers, fot- och handomkopplare, gränslägesbrytare, flottörbrytare, tryckomkopplare, säkringar, säkringsskåp, dvärgbrytare, samlingsskenor, frekvensomriktare, kapslingar, programmerbara styrenheter, kamswitchar, kontaktmoduler, positionsbrytare, sensorer och Nödstoppsknappar och andra. European Electronics lager och levererar Moeller-produkter, högsta kvalitet med garanti och snabb leverans.

Eaton stödjer ett antal industrier inklusive materialhantering, livsmedelsbearbetning och förpackning, fordon och telekommunikation

Besök hemsida
Visar 1 - 25 av 48,136
resultat per sida: 25 50 100 250
Visar 1 - 25 av 48,136
Produkter & Expertis
Vi får din produktionsoperation köra effektivt
Massivt produktsortiment
Tusentals produkter i lager, väntar på att skicka
Lita på & Erfarenhet
Vi är betroda av tusentals varumärken & företag
Tala med oss ​​- vi väntar på ditt samtal
Tala med europeiska elektronik om dina elektroniska delbehov - +44 (0) 1782 821 253
Ring oss: +44 (0) 1782 821 253