Amperite

Amperite

Amperite Co. är specialiserade på att förse kunder med produkter som är tillverkade enligt specifikationer som uppfyller och/eller överträffar deras krav. Deras mål är att tillhandahålla kvalitetsleveranser i tid samtidigt som de arbetar med kunder som börjar med ett designkoncept eller servar dem genom lagerhållning.
Amperite tillverkar kundanpassade reläprodukter, tidsfördröjningsreläer, blinkers och styrenheter. Fokusmarknader är tillverkare av elektronisk distribution och originalutrustning (OEM). Skräddarsydda och specialdesignade produkter är ryggraden i Amperite Co.s stabilitet och tillväxt. European Electronics lager och levererar Amperite-produkter, högsta kvalitet med garanti och snabb leverans.


Amperite är stolta över produkter av hög kvalitet, personlig service och snabb leverans. De uttrycker sin ingenjörs- och materialexpertis, proprietär teknologi, tillverkningsskicklighet, distribution, flexibilitet och marknadsföringskraft för att leverera produkter, varumärken och tjänster. Deras kärnstyrka är förmågan att leverera skräddarsydda reläprodukter för att möta dagens designkrav.

Besök hemsida
Nytt lager kommer snart; kontakta oss om du behöver hjälp.
Produkter & Expertis
Vi får din produktionsoperation köra effektivt
Massivt produktsortiment
Tusentals produkter i lager, väntar på att skicka
Lita på & Erfarenhet
Vi är betroda av tusentals varumärken & företag
Tala med oss ​​- vi väntar på ditt samtal
Tala med europeiska elektronik om dina elektroniska delbehov - +44 (0) 1782 821 253
Ring oss: +44 (0) 1782 821 253